Wiggers Muziekinstrumenten is, met een jarenlange traditie, die van vader op zoon gaat de specialist in blaasinstrumenten. Roger Wiggers nam het bedrijf zo'n 10 jaar geleden over van zijn vader René Wiggers en daarmee tevens de uitstekende reputatie die Wiggers Muziekinstrumenten al decennia typeert. Want zowel de winkel als het atelier hebben door de jaren heen een grote naam opgebouwd in Nederland. Op basis van kwaliteit, service en vertrouwen.

Het vakmanschap, de persoonlijke benadering en niet te vergeten de gemoedelijke sfeer, zijn kenmerkend. Voor musici, muziekverenigingen en muziekscholen, voor orkesten en particulieren is Wiggers Muziekinstrumenten daarom het juiste adres. Niet alleen voor het kopen, maar ook voor het onderhoud van uw waardevolle blaasinstrument.

Roger Wiggers

Roger Wiggers nam zo'n 10 jaar geleden, Wiggers Muziekinstrumenten over van zijn vader.

Al tijdens zijn jeugdjaren begint hij met het bespelen van de klarinet. Inmiddels heeft hij zijn instrumentenkennis uitgebreid en speelt hij ook saxofoon, euphonium en bastuba.

Tijdens zijn studie Werktuigbouwkunde is hij al te vinden in het atelier van zijn vader. Zo maakt hij van zijn hobby zijn werk: het repareren van muziekinstrumenten.

Inmiddels is Roger 25 jaar fulltime reparateur. Hij werkte onder andere bij Buffet Crampon (Parijs), Schreiber (Duitsland), Selmer (Parijs) en Yamaha (Japan) en volgde diverse metaalcursussen Roger is gespecialiseerd in het kopersegment en heeft tevens groter ervaring met het reviseren van klarinetten of saxofoons. Sinds 2013 is Roger Wiggers lid van het exclusieve Yamaha Technician Guild.


Wouter Vaalt

Wouter Vaalt begon zijn muzikale loopbaan met de saxofoon, maar inmiddels bespeelt hij vrijwel alle houtinstrumenten. Hij volgde diverse cursussen en werd in de praktijk opgeleid door René Wiggers.

 

Muzikanten van het Concertgebouw, Militaire Kapel, Kon. JWF, diverse conservatoriumdocenten en vele anderen professionele muzikanten vertrouwen hun instrument aan ons toe.  Ook Wouter is lid van het Yamaha Technician Guild, hetgeen zijn deskundigheid nog onderstreept.

 

Let op ! Week 52, tussen kerst en Oud en Nieuw, aangepaste winkel-tijden.

Woensdag 27-12  t/m  zaterdag 30-12, open van 10.00u tot 16.00u.

 

Maandag : gesloten. 

Dinsdag t/m vrijdag : 9.00u  tot 17.30u

Zaterdag : 9.00u  tot 16:00u

 

 


copyright © 2017 - Wiggers Muziekinstrumenten
Hanzestraat 14, 7622 AX Borne, NL - Tel 074-2663619 - Fax 074-2660052 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.